Loading...
CNA
CNA
Centrul Național Anticorupție
Linia Națională Anticorupție
Linia Specializată Anticorupție

Termeni și condiții de utilizare a platformei reLAWed

 

1. Prezentele „Termeni și condiții” definesc condițiile de utilizare a platformei reLAWed, prin accesarea paginii web www.relawed.cna.md sau prin accesarea bannerelor aplicației reLAWed plasate pe alte pagini web.

2. Utilizând această platformă acceptați necondiționat Termenii și condițiile descrise în continuare.

3. Platforma reLAWed este o platformă cu acces liber și gratuit, iar utilizarea acesteia nu presupune crearea unui cont sau profil al utilizatorului.

4. Pentru utilizarea platformei nu sunt necesare datele bancare, datele actelor de identitate sau datele cu caracter personal ale utilizatorilor.

5. Platforma poate fi utilizată, atât pentru depunerea unei semnalări, cât și pentru a vizualiza statistica și arhiva semnalărilor.

6. Oricine poate semnala un act normativ sau o normă legală care în opinia sa poate fi interpretabilă și a favorizat sau poate genera manifestări de corupție.

7. Informațiile din semnalarea depusă vor deveni publice și accesibile publicului pe pagina web a platformei reLAWed.

8. Se interzice introducerea datelor cu caracter personal precum: nume, prenume, telefon, adresă, IDNP, IDNO etc., deoarece după publicarea semnalării ele vor deveni publice.

9. Introducerea datelor cu caracter personal în cuprinsul semnalării presupune acordarea consimțământului d-voastră pentru publicarea acestora pe platforma reLAWed.

10. Se interzice utilizarea limbajului necenzurat și ofensator.

11. Utilizatorul este responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea ca urmare a publicării informațiilor pe platforma reLAWed. Toate informațiile, de orice fel, revin în responsabilitatea unică a persoanei care le face publice prin depunerea semnalării.

12. Pentru depunerea unei semnalări urmează să completați toate rubricile platformei și bifarea rubricii „Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare a platformei”.

13. Utilizatorul poate opta pentru a primi răspuns prin intermediul poștei electronice asupra semnalării depuse. În acest sens, urmează a fi bifată rubrica „Doresc să primesc răspuns la semnalarea înregistrată” și inserată adresa poștei electronice la care să fie remis răspunsul.

14. Centrul Național Anticorupție examinează semnalarea în termen de 30 de zile din momentul înregistrării semnalării în sistem. Rezultatele examinării se publică pe platforma reLAWed și, după caz, se remit pe poșta electronică menționată de utilizator în semnalare.

15. Centrul Național Anticorupție nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul semnalărilor și nu garantează acuratețea, veridicitatea, corectitudinea informațiilor publicate de către utilizatori.

16. În cazul nerespectării Termenilor și condițiilor prezente, precum și a prevederilor legale, Centrul Național Anticorupție își rezervă dreptul de a bloca publicarea semnalărilor.